Beoordelingen

8,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,4
Comfort
8,5
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
8,4
Personeel
9,3
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    Beate
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    25 september 2018

    Goed

    Buiten het centrum
    Yvo113
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    22 september 2018

    Goed hotel

    Prima hotel. Iets dichter bij het centrum had het nog hoger gescoord
    Grote kamer en badkamer. Goed ontbijt
    GCM
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    20 september 2018

    Leuke dagen gehad en er valt genoeg te zien in de buurt. Al heb je daar wel je auto voor nodig.

    Niets alles was goed.
    Het ontbijt was goed en zeker de eitjes. Eigenaren altijd vrolijk. Leuk hotel.
    Ingrid217
    de

    Beoordelingsscore

    7,1
    24 augustus 2018

    Hotel goed voor als je op doorreis bent

    De hygiëne in de badkamer
    De kamer was oké . Uitzicht op een klein dorpsplein. Badkamer was ook oke alleen had er beter gepoetst kunnen worden, er lagen namelijk nog veel haren op de vloer. Het ontbijt was oké. Vriendelijk personeel. Ligt dicht bij de autobaan. Waren op doorreis. Geboekt voor een tussenstop.
    Sharon
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 juni 2018
    Fijn personeel. Heerlijk ontbijt. Goede schone kamer. We waren op doorreis dus de wat minder mooie omgeving was voor ons geen reden om de accommodatie minder te beoordelen.
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    22 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Loïs
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    20 juni 2018

    Fijn gastvrij hotel

    We hadden een familie studio met 2 volwassen en 2 kinderen. Grote kamer met groot bed en een slaapbank en een grote badkamer. Het ontbijt was super en service was goed!
    hilda
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    19 juni 2018

    heel goed voor overnachting,of enkele dagen om er te fietsen

    een restaurant moeilijk te vinden, niet kort bij het hotel,op uitzondering van een pizza,kebab zaak na
    prima ontbijt,alles heel proper, ruime kamer, goede bedden vriendelijke eigenaars;goede parking aan het hotel , of in de garage
    fjm
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 juni 2018

    fijn

    ontbijt
    ontbijt viel tegen
    Frans
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    MIKE
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    21 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 september 2018
    friendly hotel, quiet neighborhood
    Kis Nora
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    2 september 2018

    Perfect place to stay for a family

    Everything was very good.
    The stuff was very friendly and helpful. The whole place was absolutely clean. It was well equipped with everything. We had plenty of towels, and a greag room. The breakfast was amazing, I think a hotel should be like this everywhere. We will definitely come back.
    Dianne Evans
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    28 augustus 2018

    Happy stay

    Everything perfect
    Garage parking an added bonus
    Kis Nora
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 juli 2018

    Great hotel, lovely staff

    The only thing I would mention is instead of crisps in the room it would be better to have some coffee or tea that the guests can drink in the morning. Also a microwave would be great to have, but this is really just an extra.
    One of the cleanest hotel that we have been to. Staff are really nice and helpful. The breakfast was excellent. The room was comfortable and just perfect for a family. It was easy to find and easy to park. Great place to stay!!!!
    Simon
    gb

    Beoordelingsscore

    5,8
    5 juli 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    de

    Beoordelingsscore

    10
    17 juni 2018
    Breakfast could have had more to offer. Very limited selection.
    All was great. Service. Room location.
    Carmen
    us

    Beoordelingsscore

    10
    3 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bryan
    us

    Beoordelingsscore

    10
    21 april 2018

    A nice, quaint hotel in a beautiful little town

    Friendly English speaking staff
    Victor
    de

    Beoordelingsscore

    8,3
    9 april 2018
    Size of the room.
Beoordelingen worden geladen